Oudercommissie

HOME

BETROKKEN

INZETBAAR

GEHOORD

 

Bij " Ikke" vinden wij het belangrijk dat u als ouders inspraak heeft over het reilen en zeilen binnen ons opvang

initiatief. Wij zijn sinds 2013 een oudercommissie gestart die voor de ouders, door de ouders wordt georganiseerd. Marjolein van der Linden (zaakvoerder) is aanwezig op de vergaderingen om samen met de commissie nieuwe ideeën en initiatieven uit te werken.

 

De commissie richt zich voornamelijk op het organiseren van evenementen voor de opvang. Hierbij moet u denken aan onze jaarlijkse familiedag (kijk voor sfeer foto's op onze FB pagina), nieuwjaars borrel, sinterklaasfeest, inzetten van voorlees opa's en oma's en het ondersteunen van goede doelen en andere initiatieven.

 

De commissie komt ongeveer 4 keer per jaar samen om ideeën te bespreken en uit te werken. Elke nieuwe klant heet de oudercommissie ook van harte welkom om deel te nemen aan dit netwerk. Uw steun en inbreng maken ons kinderdagverblijf tot een gemeenschap en geen lopende band fabriek!

 

Meer informatie over de commissie ontvangt u op uw eerste kennismakings gesprek in ons kinderdagverblijf. Onderstaande foto's geven een kleine impressie van een door de oudercommissie georganiseerde familiedag.

 

Ikkekinderopvang.com 2012 © Copyright