PrijzenIkke.

Ikke huisnummer 11: Belgen en Nederlanders die in Nederland werken

Prijzen
Uurtarief: €3,30

De prijzen zijn exclusief de kinderopvangtoeslag vanuit Nederland, en exclusief de toeslag vanuit België (groeipakket). Vanaf jan 2019 is er vanuit de Belgische overheid ook een dagelijkse vergoeding beschikbaar voor Nederlandse klanten, die gebruik maken van een Belgische opvang.

Neem contact met ons op als u graag wilt weten wat u per maand bij ons betaald, wij maken graag vrijblijvend een berekening voor u.

Flexibele opvang:
Hier geldt een ander tarief voor. Voor voorwaarden en meer informatie hierover kunt u een mail sturen naar ikkekinderopvang@live.nl. Ook mag u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.

Teruggave overheid
Onze crèche beschikt over een Vergunning van Kind en Gezin waardoor u voor uw kind tot 12 jaar een fiscaal attest kunt krijgen. Deze fiscale aftrek bedraagt 100% van de werkelijke kosten, met een maximum van € 11,20.

Ouders uit Nederland kunnen via de belastingdienst in Nederland ook toeslag aanvragen voor kinderopvang. Het is daardoor in veel gevallen voordeliger uw kind onder te brengen bij Ikke, dan bij een Nederlands kinderdagverblijf. Wij staan geregistreerd in het buitenlands register kinderopvang. Ons LRK nummer is: 000004005.

Vakanties
Wij berekenen een prijs voor ouders over 46 weken per jaar, omdat het kinderdagverblijf jaarlijks dicht is rond de vakanties. We geven u als klant daarmee zes weken ‘verlof’. Drie weken hiervan worden door het kinderdagverblijf ingevuld en de andere drie weken kunt u indelen naar wens. U kunt contact met ons opnemen om na te gaan welke weken wij sluiten.

Ikke huisnummer 17: Voor mensen die in Belgie wonen en/of werken

Ikke is een volledig door de Belgische overheid gesubsidieerd kinderdagverblijf. Dit betekent dat de ouders een bijdrage voor de opvang moeten betalen dat bepaald is via hun gezamenlijke inkomen. Beide ouders moeten een Belgisch inkomen hebben om in aanmerking te komen. Voor meer informatie over de prijzen en specifieke voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

Deze crèche beschikt over een Vergunning van Kind en Gezin waardoor u voor uw kind tot 12 jaar een fiscaal attest kunt krijgen. Deze fiscale aftrek bedraagt 100% van de werkelijke kosten, met een maximum van € 11,20.

Ook bij Ikke nummer 17 kunt u gebruik maken van flexibele opvang. Vraag naar de voorwaarden tijdens uw intakegesprek.